2018-07-06 05:24:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szenteljen több időt döntései meghozatalára!

Napi horoszkóp július 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma az ön jegyében áll, felerősíti impulzív természetét, túl hevesen reagál azokra az ügyekre, amelyek szenvedélyes érzelmeket gerjesztenek önben. Ma önt ösztönös vágy hajtja a cselekvésre és nem valószínű, hogy ön túl sokat teketóriázna. Felbukkanhat az ön legnagyobb hibája, az önzés, különösen azért, mert a Hold a Naptól egy feszítő fényszögben részesül.ű


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön nem egy kapkodó ember hírében áll, kitartó szorgalommal, gyakorlatiassággal alapozza meg egzisztenciáját. Lelki egyensúlyából nem egy könnyen lehet önt kibillenteni. Ma sokat tárgyal, levelez, utazik, amibe bevonja közvetlen rokonságát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Az ön uralkodó planétája az Oroszlán jegyében áll, egy kellemetlen fényszöggel kísérve, ezért ön hajlamos a mai napon csaknem mindenben érvényesíteni a saját elképzeléseit, amelyek messze nem mindig reálisak. Fűnek-fának tanácsot ad, ha kérik, ha nem. Elpazarolja szellemi erejét, fontos okmányokat felelőtlenül kezel.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most erőfeszítéseket kell tennie, hogy az ellentmondó helyzeteket harmonizálja, vagy stabilizálja, különben belső nyugtalansága úrrá lesz önön és hajlamos lesz ma az elégedetlenségre. Gyakori hangulatváltozások nehezítik a mai napot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Merkúr az ön jegyében halad át, fejlesztenie kell rugalmasságát, mivel csökönyössége igen sok problémát okoz a környezetében. Magatartása kissé meggondolatlan, mert idegrendszerét fokozott terhelés érheti. Ha ma szerződést köt különös figyelmet szenteljen az apró betűs részek elolvasására, mivel ön hajlamos elkendőzni és figyelmen kívül hagyni a részleteket.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr az Oroszlán jegyében áll, az ön szervezőképessége mégis gyenge, hajlamos arra, hogy csak akkor érezze magát biztonságban, ha megmondják önnek mi a pontos teendője. Ön a mai nap annyira elmerülhet a részletekben, hogy nehezen látja át az egészet. Fennáll a veszély, hogy szétforgácsolja magát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az ön hetedik sorsterületén utazik át, ön érzékenyen reagál partnere vágyaira, még az is megeshet, hogy teljesen alárendelheti magát. Nagyon fél a visszautasítástól, ezért túlságosan alkalmazkodóan viselkedik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold ma az ön hatodik sorsterületén halad át. Ön a mai napon és természetéből adódóan is hajlamos a „vigasz-evésre”.Ráadásul mostanában nagyon elhanyagolta a rendszeres testmozgást, és ez gyomoridegességet vagy szorulást okozhat!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter és a Merkúr kellemetlen fényszöge miatt ma ön szeszélyes és elhamarkodottan cselekszik. Ítélőképessége rossz, ezért sokat hibázik, és sokszor mellébeszél. A vitákban is hajlamos fecsegni, nem tudja fegyelmezni magát. Ma elrugaszkodott a világtól és messze kerül céljai elérésétől.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A legnagyobb problémát hullámzó önbizalma okozza: egyik pillanatban Úgy érzi, a világot is ki tudja mozdítani a sarkaiból, a másikban pedig abban is kételkedik le tudja-e írni helyesen a nevét. Ez azt is jelentheti, hogy bizonyos területeken nagyon magabiztosan mozog, míg másutt meg módfelett bátortalan.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars az ön jegyében szemben áll a Merkúrral, kevés ereje van ahhoz, hogy az elhatározásait átültesse a gyakorlatba. Magabiztos és derűlátó akkor is, ha a dolgai nem mennek jól, ön hajlamos beleugrani az őrültségekbe. Barátainak valószínűleg igazuk van, ha azt mondják önre, hogy pusztán megátalkodottságból cselekszik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ön ma hajlamos a szórakozottságra, némi idegesség is jelen lehet, de a vak optimizmus elkerülésével jelentős sikereket lehet ma elérni. Ha szerződést köt, minden részletet figyelmesen kell tanulmányozni, mivel könnyű hibázni. Több időt szenteljen döntései meghozatalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: